Fiatal kutatói ösztöndíj 4.1

Fiatal kutatói ösztöndíj 4.1.Az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 „Debrecen Venture Catapult program” című projekt keretében a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara, bölcsész doktoranduszok és doktorjelöltek számára „Fiatal kutatói ösztöndíj” elnevezéssel pályázatot hirdet.

A pályázat dokumentumai az alábbiak:

Pályázati felhívás:

 A pályázatkiírás mellékletei:

Kötelező publikációs tartalmi elem:

Magyar nyelven: „A publikáció/prezentáció/poszter elkészítését az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 számú projekt támogatta. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.”

Angol nyelven: „The work/publication is supported by the EFOP-3.6.1-16-2016-00022 project. The project is co-financed by the European Union and the European Social Fund.”

Frissítés dátuma: 2020.12.01.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.