Bemutatkozás - A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Doktori Tanácsa

A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Doktori Tanácsa négy doktori iskola (Irodalom- és Kultúratudományok Doktori Iskola, Humán Tudományok Doktori Iskola, Nyelvtudományok Doktori Iskola, Történelmi és Néprajzi Doktori Iskola), ezen belül pedig nyolc tudomány (filozófia, irodalom- és kultúratudomány, neveléstudomány, néprajz és kulturális antropológia, nyelvtudomány, pszichológia, szociológia és történelem) munkáját koordinálja.

A PhD képzések nappali tagozaton állami ösztöndíjas és önköltséges, valamint levelező tagozaton egyéni felkészülési formában folynak.

 

Dr. Hoffmann István
akadémikus, egyetemi tanár, a BDT elnöke

Frissítés dátuma: 2020.05.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.